Притежателите на  вече могат да плащат само с телефона си. След

...
Притежателите на  вече могат да плащат само с телефона си.
След
Коментари Харесай

neon на tbi bank интегрира Apple Pay

Притежателите на  вече могат да заплащат единствено с телефона си.

След като в края на предходната година tbi внедри Гугъл Pay за Android, карта neon към този момент може да бъде добавена и в Apple Wallet, позволявайки на потребителите да вършат безконтактни заплащания от своите iOS устройства.

За да се възползват от новата функционалност, клиентите на банката би трябвало само да конфигурират приложението Apple Wallet на своя телефон и да прибавят neon картата си към цифровия портфейл.

По този метод tbi осъществя може би най-очакваната функционалност от своите клиенти, приоритизирайки я пред останалите новости, които екипът на neon и tbi bank app непрекъснато развива.

" Винаги слушаме клиентите си и се стремим да отговорим на упованията им допустимо най-скоро. Добавянето на опция за заплащане с neon посредством цифров портфейл бе най-желаната функционалност. Щастливи сме, че към този момент я предоставяме на процедура за всичките ни клиенти, само че това е единствено началото - в никакъв случай не стопираме да работим върху нововъведения и нови функционалности, с които да вършим извършването на покупки с neon и ръководството на персоналните финанси с tbi bank app още по-удобно и вълнуващо ", споделя Питър Барон, CEO на tbi .

Преди тъкмо една година neon и tbi bank app провокираха българския банков бранш със своя модел за гратис всекидневно банкиране - без такси за разкриване и поддръжка на сметка, безграничен брой преводи в лв. и евро без такси, варианти за делене на заплащания и финансиране без оскъпяване, както и доходоносна разплащателна сметка и най-хубавите лихви по депозити. През 2023 година tbi непрекъснато вкарваше нови и нови функционалности, с които усъвършенства всекидневието на потребителите, а 2024-а също идва с амбициозна поръчка за редица новости.
 Снимка 652525
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР